Project

Glazed Extension

The client for this project wanted something a little different from a normal rear extension. They wanted a more family orientated space rather than having a separate kitchen / living and dining room.

With the help from a specialist glazing company we designed a glazed extension between two parapet walls at either side. The roof is also completely glazed allowing spectacular views of the night sky.

The space incorporates the kitchen and dining room which links to the existing dining room making this the hub of the house and superb for entertaining guests. As you enter through the main entrance door to the house you get to see straight through the hallway, the kitchen and into the garden beyond!

Client testimonial

It was 100% worth it and the new space created is where we spend all of our time. Thank you.

Mr & Mrs Bartlett
CIAT logo colour